Морський сібас, морські гребінці та червоні креветки з яблуком, фенхелем та ікрою тунця

Морський сібас, морські гребінці та червоні креветки з яблуком, фенхелем та ікрою тунця

Морський сібас, морські гребінці та червоні креветки з яблуком, фенхелем та ікрою тунця Морський сібас, морські гребінці та червоні креветки з яблуком, фенхелем та ікрою тунця
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для сібаса

Інгредієнти для соусу

Інгредієнти для гарніру

Приготування

  1. Підігрійте водяну баню до 80 ° C
  2. Помістіть шматочки сібаса в вакуумний пакет з невеликою кількістю оливкової олії, солі та перцю. Варіть на паровій бані протягом 7 хвилин. Аналогічно приготуйте креветки та гребінці.
  3. Приготуйте соус. Помістіть в блендер селеру, яблуко, фенхель та лимон, змеліть до отримання однорідної маси.
  4. Коли риба готова, викладіть на тарілку і полийте соусом. За бажанням можете додати ікру тунця і буролистку або базилік.

Вам також сподобається

Автор Брати
Costardi
www.christianemanuel.it

Брати Крістіан і Мануель Костарді взяли одну із найвідоміших культур П'ємонту - рис - та перетворили його в більш ніж двадцять різновидів різотто, відзначених нагородами Мішлен. Їх їжа поєднує в собі традиційну кухню регіону та сучасні кулінарні методи, що робить їх страви відомими по всій Італії.