Ескабечє з тріски та салат із сирих овочів

Ескабечє з тріски та салат із сирих овочів

Ескабечє з тріски та салат із сирих овочів
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Замочіть куркуму в білому вині протягом приблизно 10 хвилин. Нагрійте оливкову олію і додайте нарізану цибулю, подрібнений часник, моркву і перець соломкою.
  2. Додайте насіння коріандру,бульонний кубик, лимонну та апельсинову цедру і сік цитрусових. Доведіть до кипіння та покладіть шматки риби. Знову доведіть до кипіння. Потім дістаньте рибу та охолодіть, можна поставити у холодильник.
  3. Подавайте теплим або холодним. Приправте сіллю і перцем, а зверху листям коріандру. Подається з хлібними палочками грісіні або цільнозерновим хлібом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.