Смажена камбала у яєчній суміші з часниковим маслом

Смажена камбала у яєчній суміші з часниковим маслом

Смажена камбала у яєчній суміші з часниковим маслом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Приправте філе риби сіллю та перцем. Зробіть яєчну суміш - вінчиком збийте яйця разом з молоком, додавши дрібку солі.
  2. Обваляйте шматочки філе у борошні та у яєчній суміші з обох сторін.
  3. Додайте олію у сковороду та залиште на середньому вогні. Покладіть філе риби у сковорідку та смажте приблизно 2 хвилини з кожного боку. Видаліть залишки олії з риби.
  4. Видаліть залишки рослинної олії з сковороди та розтопіть вершкове масло. Додайте зелений часник, трохи солі та перець. Смажте протягом 1 хвилини. Після тушкування додайте лимонний сік.
  5. Викладіть рибу на тарілку та зверху полийте часниковим маслом. Прикрасьте подрібненою петрушкою та скибочками лимона.

Вам також сподобається

Автор Mark
Bittman

Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".