Вугор з беконом

Вугор з беконом

Вугор з беконом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для маринаду

Приготування

  1. Натріть рибу крупною сіллю щоб видалити слиз. Промийте у холодній проточній воді. Видаліть хвіст та голову. Видаліть нутрощі та знову промийте у проточній воді. Наріжте вугра на шматочки 6 см.
  2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду у великій мисці.
  3. Нагрійте олію в сковороді, додайте маринад та покладіть рибу. Смажте приблизно 10-15 хвилин до готовності на повільному вогні, часто перегортаючи.
  4. Підсмажте смужки бекону протягом 3-5 хвилин до золотої скоринки. Викладіть на папір.
  5. Підсмажте скибочки хлібу з кожної сторони.
  6. Викладіть рибу на тарілки попередньо видалив залишки олії паперовим рушником. Додайте смужки бекону, скибочки хлібу, олію, листя рукколи та сіль за смаком.

Вам також сподобається

Автор Mark
Bittman

Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".