Котлети з тріски, лосося або форелі з локшиною та сирими овочами

Котлети з тріски, лосося або форелі з локшиною та сирими овочами

Котлети з тріски, лосося або форелі з локшиною та сирими овочами Котлети з тріски, лосося або форелі з локшиною та сирими овочами Котлети з тріски, лосося або форелі з локшиною та сирими овочами Котлети з тріски, лосося або форелі з локшиною та сирими овочами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Рибні котлети! Коли ви зрозумієте, наскільки легко їх робити, а це дійсно займає всього кілька хвилин, вони стануть Вашою улюбленною стравою. Ви з легкістю можете обирати рибу для Ваших рибних котлет. Для них краще завжди використовувати свіжу рибу, текстура котлет стане неперевершеною. Смачного!

Інгредієнти для рибних котлет

Інгредієнти для гарніру

Приготування

  1. Часник, зелену цибулю, частинку перця чилі без насіння та коріандр трохи подрібнити в кухонному комбайні.
  2. Видаліть всі кістки з філе риби перед подрібненням на фарш. Покладіть шматочки у кухонний комбайн та запустіть на 15 сек. Додайте сіль і ввімкніть комбайн ще на 15 секунд. Розділіть масло маленькими кубиками і додайте у фарш. Запустіть кухонний комбайн ще на 10 секунд, поки усі інгрідієнти не перетворяться у однорідну массу.
  3. Змочіть долоні водою та зформуйте 8 маленьких витягнутих котлет.
  4. Розтопіть масло та олію в сковороді і обсмажте рибні котлети протягом 3-4 хвилин на середньому вогні з кожноїї сторони.
  5. Відваріть рисову локшину у підсоленій воді до готовності.
  6. Поріжте огірок тонкими скибочками і натріть моркву соломкою. Поділіть зелену цибулю на шматки завдовжки 5-6 см. Розріжте їх на смужки.
  7. Покладіть рисову локшину на велике блюдо і розмістіть рибні котлети і моркву зверху. Посипте зеленою цибулею, свіжим кореандром і чилі.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.