Вacalhau à Brás - улюблена страва Кріштіану Роналду. Можливо саме Bacalhau à Brás робить його таким успішним футболістом.
Інгредієнти
Приготування
Почніть з ділення бекону на шматочки. Просмажте його на сковороді до повної хрусткості.
Картоплю почистіть і наріжте на шматочки. Наріжте цибулю тонкими кільцями і подрібніть зубчики часнику. Викладіть все це до каструлі з оливковою олією. Готуйте на невеликому вогні протягом 15 хвилин. Подавіть товкачкою картоплю до стану пюре.
Наріжте рибу кубиками приблизно 2 х 2 см і додайте до каструлі. Перемішайте. Смажте ще 10 хв.
Розбийте та вилийте яйця в каструлю, перемішайте все. Додайте оливки і подрібнену петрушку. Приправте перцем і сіллю.
Викладіть все на тарілку та посипте хрустким беконом.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.