Тріска з лимоном, запеченою картоплею та горохом

Тріска з лимоном, запеченою картоплею та горохом

Тріска з лимоном, запеченою картоплею та горохом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 60 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для картоплі з лимоном

Інгредієнти для соусу з беконом

Приготування

  1. Викладіть філе тріски у каструлю та посипте сіллю у розрахунку 1 столова ложка солі на 1 кг риби. Тримайте рибу у солі на протязі 30-40 хвилин.
  2. Розігрійте духовку до 200 °С. Викладіть філе з каструлі на алюмінієву фольгу на деко та поставте у духовку. Запікайте на нижній полиці духовки протягом 30-40 хвилин.
  3. Зробіть картоплю з лимоном. Викладіть картоплю у форму або посуд для запікання. Поріжте один лимон навпіл та викладіть зверху картоплин. З другого лимону вичавіть сік та полийте картоплю зверху. Дрібно поріжте часник та покладіть їх на картоплю та лимони. Додайте олію та запікайте у духовці протягом 30 хвилин.
  4. Зробіть соус з беконом. Посмажте бекон та видаліть залишки жиру. Дайте бекону охолонути, подрібніть та змішайте в мисці з сметаною, тертим сиром та подрібненою петрушкою. Приправте чорним перцем.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.