Тріска з нутом в томатному соусі

Тріска з нутом в томатному соусі

Тріска з нутом в томатному соусі Тріска з нутом в томатному соусі
  • Порція: 5 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Така смачна, поживна страва, яка для не потребує особливих кулінарних вмінь. Вдале поєднання простих компонентів – і такий чудовий результат!

Інгредієнти

Приготування

  1. Підсмажте цибулю і часник в невеликій кількості масла в великій каструлі на середньому вогні.
  2. Цибуля має бути м’якою. Посипте часник і цибулю приблизно 1/2 чайної ложки сухої паприки. Додайте подрібнені помідори, нут і рибний бульйон та доведіть до кипіння. Додайте трави в соус і тушкуйте 10 хвилин. Приправте сіллю і перцем.
  3. Наріжте філе тріски на порційні шматки і присипте сіллю, перцем і сушеною паприкою.
  4. Помістіть тріску в томатний соус. Накрийте кришкою каструлю і кип'ятіть на низькому вогні протягом 10-15 хвилин, поки риба не буде готова.
  5. Вичавить сік половини лимона у соус з рибою. Поріжте решту лимона на тонкі скибочки та прикрасьте ними блюдо разом з кількома гілочками орегано та базиліка.
  6. Подавайте рибу з відвареною картоплею або рисом.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.