Різдвяний бургер зі смаженої тріски

Різдвяний бургер зі смаженої тріски

Різдвяний бургер зі смаженої тріски
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для соусу тартар

Інгредієнти для запеченої картоплі

Приготування

  1. Зробіть соус тартар. Подрібніть та змішайте майонез, сметану, сир, каперси та огірки. Приправте лимонним соком та подрібненим чорним перцем. Зробіть соус за годину до використання, аби покращити його смак.
  2. Зробіть запечену картоплю. Почистіть картоплю та поріжте тонкими смужками. Помістіть в жаростійке блюдо, додайте олію та сіль. Випікайте в духовці при температурі 225 °С протягом 20 хвилин.
  3. Додайте олію у сковороду та підсмажте тріску 3-5 хвилин з кожної сторони до золотавої скоринки. Розріжте булочки для гамбургерів та змастіть внутрішню поверхню соусом тартар. Додайте тонкі скибочки яблука та великі шматки листя пекінської капусти. Викладіть рибу, додайте соус тартар та подрібнену зелену цибулю. Покладіть зверху верхню частину булочки для гамбургерів та сервіруйте окремо картоплю.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.