Вугор на грилі із лемонграсом та куркумою

Вугор на грилі із лемонграсом та куркумою

Вугор на грилі із лемонграсом та куркумою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для маринаду

Приготування

  1. Змішайте всі інгредієнти для маринаду у великій мисці.
  2. Погрузіть вугра у маринад. Додайте олію, накрийте кришкою та залишіть при кімнатній температурі на 20 хвилин.
  3. Злийте маринад та видаліть залишки маринаду з риби паперовим рушником.
  4. Натріть рибу крупною сіллю щоб видалити слиз. Промийте у холодній проточній воді. Видаліть хвіст та голову.
  5. Видаліть нутрощі та знову промийте у проточній воді. Наріжте вугра на шматочки 6 см.
  6. Розігрійте гриль, барбекю або мангал. Підсмажте вугра протягом 3-4 хвилин з кожного боку додатково поливаючи маринадом під час смаження.
  7. Зробіть рис згідно з інструкцією, зазначеною на упаковці.
  8. Розкладіть рис по тарілкам та зверху положіть смажені шматочки вугра.

Вам також сподобається

Автор Mark
Bittman

Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".