Каша з цвітної капусти зі смаженим лососем

Каша з цвітної капусти зі смаженим лососем

Каша з цвітної капусти зі смаженим лососем Каша з цвітної капусти зі смаженим лососем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Посоліть та поперчіть філе лосося та злегка обсмажте в олії. Закип'ятить воду та додайте трохи солі у воду. Обріжте головки кольорової капусти та подрібніть їх у блендері до зернистої консистенції.
  2. Закип’ятіть невелику кількість води у каструлі, додайте суміш кольорової капусти та варіть протягом 20 секунд. Злийте залишки води.
  3. Використовуйте підсмажений або свіжий мигдаль. Змішайте кашу з кольорової капусти з мигдалем та додайте трошки олії, чебрець та шматочки лимону.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.