Мойва смажена на грилі

Мойва смажена на грилі

Мойва смажена на грилі Мойва смажена на грилі Мойва смажена на грилі Мойва смажена на грилі
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

П ростий, швидкий та оригінальний рецепт смаженої мойви на грилі.

Інгредієнти

Приготування

  1. У велику сковороду додайте олію та розігрійте ії до 180 °C.
  2. Почистіть мойву, видаливши голову та нутрощі.
  3. Зробіть суміш борошна, часникового порошку та солі. Обваляйте мойву у суміші з обох сторін та помістіть у сковороду таким чином щоб усім тушкам мойви було достатньо місця для смаження. Смажте протягом 2-3 хвилин.
  4. Перекладіть мойву на решітку та дайте стекти залишкам олії.
  5. Додайте олію, часник та перець чилі у іншу сковорідку. Коли часник стане ароматним, додайте сіль, перець та сік з ½ лимону. Додайте суміш трав, перемішайте та смажте не більш 1 хвилини.
  6. Вийміть суміш трав із олії, дайте залишкам олії стекти та перемішайте з мойвою.

Вам також сподобається

Автор 土屋 敦

Атсуші Цутія – автор відомих книг з японської кулінарії, ведучий телевізійних шоу Японії та редактор популярних кулінарних блогів.