Окунь запечений з картоплею

Окунь запечений з картоплею

Окунь запечений з картоплею Окунь запечений з картоплею
  • Порція: 1 особа
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Біла і соковита м'якоть морського окуня (blackbelly rosefish) має тонкий і вишуканий смак та ідеально підходить для філе, випічки, гриля або для рибних супів. М'ясо окуня жирне і довго зберігається свіжим. Також морський окунь служить гарним джерелом протеїнів та містить найкориснішу амінокислоту - таурин. Таурин необхідний для нормалізації рівня холестерину, синтезу амінокислот, обміну речовин. Морський окунь корисний при атеросклерозі, підвищеному тиску, серцево-судинних захворюваннях. Готується дуже просто і легко, а головне смачно!

Інгредієнти

Приготування

  1. Ретельно почистіть рибу, видаліть плавники.
  2. Розігрійте духовку до 180 ° С
  3. Поріжте картоплю скибочками та обсмажте її трохи на сковороді з оливковою олією. Посоліть під час смаження.
  4. Рівномірно викладіть картоплю у форму для запікання.
  5. Промийте рибу у воді, намажте оливковою олією та невеликою кількістю солі. Покладіть рибу зверху на картоплю.
  6. Запікайте протягом 20 хвлин. Додайте до риби біле віно через п'ять хвилин після початку запікання.
  7. Сервіруйте, додавши орегано та петрушку.

Вам також сподобається

Автор Jordi
Cruz Mas
info@abacbarcelona.com

Жорді Круз Мас - наймолодший шеф-кухарь Іспанії і другий в світі, який в 24 роки удостоївся зірки Мішлен. Жорді є власником багатьох ресторанів в Іспанії, автор кулінарних книг та член жюрі популярної телепрограми Masterchef каналу TVE1.