А чи куштували Ви коли-небудь пюре Тапенаде? Цей прованський соус чудово смакує з філе тріски та помідорами черрі. Смачного!
Інгредієнти
Приготування
Розігріти духовку до 180 градусів.
Зробити пюре Тапенаде. Дрібно порізати та змішати чорні оливки і каперси. Оливкову олію потроху додають до тих пір, доки суміш не набуде консистенції пасти. Tapenade часто ароматизований по-різному в різних регіонах шляхом додавання таких інгредієнтів, як часник, трави, анчоуси, лимонний сік або бренді.
Всі інгредієнти для Tapenade змішати у блендері і залишити при кімнатній температурі протягом однієї години, щоб аромат мав час для насичення. Приправити сіллю і перцем.
Розділити рибу на 4 частини і вирізати кишеню в середині риби, так щоб вкласти туди 4-5 листочків базиліку. Потім покласти рибу на змащений маслом лист пергаменту. Tapenade викласти зверху риби.
Рибу і томати тримати в духовці близько 10 хв., доки риба не буде готова. Подавати з хлібом із борошна грубого помелу.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.