Запечений лосось з овочами-спагетті, шпинатом та соусом із лайму

Запечений лосось з овочами-спагетті, шпинатом та соусом із лайму

Запечений лосось з овочами-спагетті, шпинатом та соусом із лайму
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Помийте овочі. Поріжте моркву та кабачки довгими смужками на кшталт спагетті. Поріжте звичайну цибулю на тонкі смужки.
  2. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  3. Вистеліть деко алюмінієвою фольгою та виложіть рибу. Рибу зверху змажте вершковим маслом. Випікайте в духовці протягом приблизно 10- 15 хв.
  4. Коли риба майже готова, додайте овочі та тушкуйте протягом 2 хвилин, так щоб вони трошки пом'якшились.
  5. Викладіть сметану у окрему миску та додайте червону цибулю, шпинат і сік з одного лайма. Подрібніть інгредієнти до однорідної консистенції блендером, додайте сіль та перець за смаком.
  6. Викладіть на тарілку овочі, рибу та прикрасьте свіжим листям шпинату.
  7. Окремо подайте соус.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.