Запечений лосось у сметанному соусі, овочами та макаронами

Запечений лосось у сметанному соусі, овочами та макаронами

Запечений лосось у сметанному соусі, овочами та макаронами Запечений лосось у сметанному соусі, овочами та макаронами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Зваріть макарони в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.
  2. Помийте та почистіть моркву, подрібніть її і покладіть в каструлю або сковороду з високими бортами з оливковою олією. Додайте подрібнений часник і перець чилі. Додайте сіль, молотий перець і сушений орегано.
  3. Додайте сметану, маскарпоне і воду та перемішайте.
  4. Поріжте цукіні і броколі невеликими кубиками.
  5. Розділіть лосося на тонкі скибочки і викладіть поверх інших інгредієнтів. Присипте невеликою кількістю солі і перцю.
  6. Запікайте рибу приблизно 4 – 6 хвилин.
  7. Подавайте з макаронами.
  8. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.