Запечена камбала з яйцем

Запечена камбала з яйцем

Запечена камбала з яйцем
  • Порція: 2 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Покладіть та розтопіть масло у сковорідці. Додайте у масло сіль, чорний перець, паприку та добре перемішайте. Покладіть рибу на сковорідку, так щоб вона була майже повністю занурена у масло.
  2. Смажте протягом 2-4-х хвилин. Розбийте яйця, додайте їх у сковорідку поруч із рибою та додатково смажте ще 4-5 хвилин. Посоліть яйця та додайте за смаком перець та паприку.
  3. Сервіруйте рибу та яйця зеленою цибулею, петрушкою та каперсами.

Вам також сподобається

Автор Mark
Bittman

Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".