Запечена тріска з вершками

Запечена тріска з вершками

Запечена тріска з вершками
  • Порція: 4 особи
  • Час: 60 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розріжте цибулю тоненькими кільцями. Розріжте рибу невеликими шматочками, потім посоліть і додайте перець. Збийте яйця в мисці до однорідного стану. До яєць додайте тертий сир, сіль та порізаний шматочками м’якуш білого хліба і перемішайте.
  2. Змажте форму для запікання соняшниковою олією і викладіть цибулю. На цибулю викладіть шматочки риби. Залийте рибу вершками. Потім зверху рівномірно викладіть суміш з яєць, сиру та хліба.
  3. Поставте форму у духовку, розігріту до 180С на 35 - 45 хвилин.
  4. Коли риба буде готова, розділіть на 4 порції та викладіть на тарілки. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.