Тако з лососем та огірковим салатом

Тако з лососем та огірковим салатом

Тако з лососем та огірковим салатом Тако з лососем та огірковим салатом Тако з лососем та огірковим салатом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 25 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для тако

Інгредієнти для салату з огірків

Приготування:

  1. Поділіть перець чилі навпіл та вийміть насіння. Дрібно наріжте листя коріандру та перемішайте з червоним перцем, кмином, салатом, перцем, соком лайму і оливковою олією.
  2. Поділіть філе лосося на дрібні шматочки і змішайте їх з маринадом. Нехай риба буде маринуватися протягом декількох хвилин, поки ви робите салат.
  3. Розділіть огірок навпіл і вийміть насіння зсередини. Тонко наріжте огірок. Розріжте помідори навпіл і зелену цибулю тонкими скибочками. Змішайте сік лайма, цукор, овочі та листя кінзи в невеликій мисці.
  4. Обсмажте шматочки риби на сковорідці. Декількох хвилин з кожного боку буде достатньо.
  5. Підігрійте листи для тако на сковорідці або у мікрохвильовці. Розділіть листя салату, шматочки риби та салат з огірків на листи тако та подавайте.
  6. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.