Поділіть перець чилі навпіл та вийміть насіння. Дрібно наріжте листя коріандру та перемішайте з червоним перцем, кмином, салатом, перцем, соком лайму і оливковою олією.
Поділіть філе лосося на дрібні шматочки і змішайте їх з маринадом. Нехай риба буде маринуватися протягом декількох хвилин, поки ви робите салат.
Розділіть огірок навпіл і вийміть насіння зсередини. Тонко наріжте огірок. Розріжте помідори навпіл і зелену цибулю тонкими скибочками. Змішайте сік лайма, цукор, овочі та листя кінзи в невеликій мисці.
Обсмажте шматочки риби на сковорідці. Декількох хвилин з кожного боку буде достатньо.
Підігрійте листи для тако на сковорідці або у мікрохвильовці. Розділіть листя салату, шматочки риби та салат з огірків на листи тако та подавайте.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.