Паштет з копченого лосося

Паштет з копченого лосося

Паштет з копченого лосося Паштет з копченого лосося
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для хлібних коржиків Frøknekkebrød

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Покладіть папір для випічки на деко та змастіть його вершковим маслом. Змішайте всі інгредієнти для хлібних коржиків Frøknekkebrød та додайте 200 мл окропу. Перемішайте, викладіть тісто товщиною 2 міліметри по всій поверхні дека. Посипте зверху морською сіллю. Поставте деко в духовку приблизно на 50-60 хвилин, щоб хліб став сухим та ламким. Коли корж гарячий, можете розрізати його на порційні шматочки. Або ламайте його руками коли охолоне.
  2. Розріжте філе лосося на шматочки. Змішайте лосось, маскарпоне та діжонську гірчицю до отримання однорідної маси. Приправте нарізаним кропом, соком лайму, тертою цедрою лайму, сіллю та перцем. Викладіть паштет в скляну посуду та подавайте разом із коржиками frøknekkebrød.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.