Бутерброди з хеком та томатами

Бутерброди з хеком та томатами

Бутерброди з хеком та томатами Бутерброди з хеком та томатами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 15 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Час смаження залежить від величини рибних шматочків. Товсті шматочки потрібно смажити близько 7-8 хвилин з кожного боку. Готовність рибки можна визначити за допомогою ножа. Проштрикніть рибний шматочок посередині ножем, а потім відчуйте його температуру. Якщо лезо гаряче, то риба готова.
  2. Розріжте хліб на скибочки та обсмажте їх на грилі, попередньо збризнувши оливковою олією. Вони повинні бути хрусткими.
  3. Наріжте помідори кубиками і покладіть їх в миску зі столовою ложкою оливкової олії, листям коріандру і ложкою винного оцту. Приправте сіллю і перцем.
  4. Викладіть на скибочки хлібу смажений хек, а зверху томати.
  5. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.