Сашимі з лосося із соусом

Сашимі з лосося із соусом

Сашимі з лосося із соусом
  • Порція: 2 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Розріжте філе лосося на тонкі скибочки. Приготуйте рис відповідно до інструкцій на упаковці.
  2. Змішайте інгредієнти для соусу. Викладіть скибочки лосося з авокадо і рисом.
  3. Прикрасьте зеленню коріандра.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.