Креветки та лангустини з кремом з червоної цибулі

Креветки та лангустини з кремом з червоної цибулі

Креветки та лангустини з кремом з червоної цибулі Креветки та лангустини з кремом з червоної цибулі Креветки та лангустини з кремом з червоної цибулі
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для крему з червоної цибулі

Інгредієнти для креветок

Приготування:

  1. Тушкуйте цибулю в сковороді на повільному вогні. Додайте вино та цукор і продовжуйте готувати ще 30 хвилин.
  2. Зніміть з вогню, подрібніть в блендері до отримання однорідної маси і відкладіть на певний час, щоб крем охолодився.
  3. Очистіть креветки і розріжте їх уздовж. Очистіть лангустини, залишаючи хвости. Швидко обсмажте їх на гарячій сковороді. Додайте на креветки апельсинову цедру з олією, сіллю та перцем, потім додайте подрібнені фісташки.
  4. Помістіть креветку з однієї сторони тарілки, а на іншій стороні покладіть лангустина поверх крему.

Вам також сподобається

Автор Брати
Costardi
www.christianemanuel.it

Брати Крістіан і Мануель Костарді взяли одну із найвідоміших культур П'ємонту - рис - та перетворили його в більш ніж двадцять різновидів різотто, відзначених нагородами Мішлен. Їх їжа поєднує в собі традиційну кухню регіону та сучасні кулінарні методи, що робить їх страви відомими по всій Італії.