Піца з сардинами та оливками

Піца з сардинами та оливками

Піца з сардинами та оливками
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 225 градусів
  2. На стіл насипте тонким шаром борошно та помістіть на нього листкове тісто. Розтягніть тісто, обріжте краї доки не отримаєте коло приблизно 30 см в діаметрі і помістіть його на папір для випікання. Проколіть все дно вилкою. Покладіть його в холодильник.
  3. Очистіть цибулю і зубчики часнику і наріжте досить тонкими кільцями. Розтопіть разом масло і оливкову олію в сковороді з високими бортами і додайте цибулю та часник. Посмажте на слабкому вогні протягом 1,5 хвилин. Додайте чебрець, цукор, сіль і перець і смажте ще протягом 2 хвилин, поки цибуля не стане м’якішою.
  4. Розмістіть цибулю на тісто, потім розкладіть сардини. Розподіліть оливки зверху та посипте тертим сиром. Помістіть деко з тістом на нижню полицю духовки. Випікайте протягом 20 хвилин, поки тісто не вкриється золотисто-коричневою скоринкою.
  5. Подавайте разом зі свіжим салатом.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.