Додайте всі інгредієнти для устричного масла в блендер та змішайте до отримання пасти. Викладіть масло у миску та дайте охолонути.
Розігрійте гриль або духовку на середньому вогні до 200 градусів.
Відкрийте устриці за допомогою спеціального ножа, зберігаючи рідину, яка є всередині.
Помістіть близько ½ чайної ложки устричного масла всередину устриці та розмістіть їх на грилі. Закрийте та відкрийте кришку гриля декілька разів, щоб масло розтануло і рідина почала закипати. Рідина повинна кипіти протягом хвилини. Зніміть устриці з гриля та дайте їм трошки охолонути перед вживанням.
Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".