Маринований лосось, горбуша або форель з гірчичним соусом та підсмаженими крекерами

Маринований лосось, горбуша або форель з гірчичним соусом та підсмаженими крекерами

Маринований лосось, горбуша або форель з гірчичним соусом та підсмаженими крекерами Маринований лосось, горбуша або форель з гірчичним соусом та підсмаженими крекерами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для гірчичного соусу

Приготування:

  1. Поріжте крупно кріп та змішайте його з сіллю, цукром та перцем у мисці. Помістіть суміш у харчовий пакет. Додайте філе лосося, горбуші або форелі у пакет, увітріть суміш спецій та залишіть постояти протягом щонайменше 30 хвилин при кімнатній температурі. Вийміть філе з пакета, ретельно висушіть та наріжте тонкими скибочками.
  2. Змішайте ретельно солодку гірчицю, діжонську гірчицю, мед та червоний оцет. Повільно перемішуючи, потрошку додавайте рапсову олію. Поріжте зелену цибулю, додайте до соусу та змішайте. Приправте сіллю за смаком.
  3. Розігрійте духовку або гриль до 200 градусів та підсмажте крекери протягом 1 хвилини. Подавайте крекери з рибою та гірчичним соусом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.