Оселедець з молодою картоплею і солоними огірками

Оселедець з молодою картоплею і солоними огірками

Оселедець з молодою картоплею і солоними огірками
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Відваріть картоплю в киплячій підсоленій воді протягом 20 хвилин, до готовності. Злийте воду і відкладіть, щоб охолола.
  2. Зробіть соус - змішайте сметану, оцет, цукор, кріп, сіль і перець за смаком.
  3. Наріжте оселедець невеликими шматочками. Подрібніть огірки, цибулю та яблука, злегка перемішайте та додайте до оселедця.
  4. Розкладіть все по тарілкам та полийте зверху соусом.
  5. Прикрасьте гілочками кропу

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.