Рибні такос з тріскою, червоною капустою та гуакамоле

Рибні такос з тріскою, червоною капустою та гуакамоле

Рибні такос з тріскою, червоною капустою та гуакамоле Рибні такос з тріскою, червоною капустою та гуакамоле
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для гуакамоле

Приготування:

  1. Розділіть рибу на 10-12 дрібних шматочків і обваляйте в борошні. Нагрійте олію в сковороді і обсмажте шматочки риби по 2 хвилини з кожного боку.
  2. Зробіть соус з сметани, соку лайму та олії. Ретельно перемішайте.
  3. Потім наріжте червону капусту на тонкі смужки і розділіть на порції.
  4. Розріжте авокадо для гуакамоле на дві частинки та вийміть м’якоть. Натріть часник і подрібніть коріандр. Змішайте все разом. Приправте соком лайму, сіллю і перцем.
  5. Розігрійте суху сковороду і потримайте на ній кожен лист лавашу протягом декількох секунд з кожної сторони.
  6. Викладіть соус та рибу на лаваш та влаштовуйте веселу вечерю!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.