Розділіть рибу на 10-12 дрібних шматочків і обваляйте в борошні. Нагрійте олію в сковороді і обсмажте шматочки риби по 2 хвилини з кожного боку.
Зробіть соус з сметани, соку лайму та олії. Ретельно перемішайте.
Потім наріжте червону капусту на тонкі смужки і розділіть на порції.
Розріжте авокадо для гуакамоле на дві частинки та вийміть м’якоть. Натріть часник і подрібніть коріандр. Змішайте все разом. Приправте соком лайму, сіллю і перцем.
Розігрійте суху сковороду і потримайте на ній кожен лист лавашу протягом декількох секунд з кожної сторони.
Викладіть соус та рибу на лаваш та влаштовуйте веселу вечерю!
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.