Рибні палички з лосося та гуакамоле

Рибні палички з лосося та гуакамоле

Рибні палички з лосося та гуакамоле
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для рибних паличок

Інгредієнти для гуакамоле

Інгредієнти для гарніру

Приготування:

  1. Розділіть філе риби на однакові шматочки завдовжки 7-8 см.
  2. Збийте яйця. Занурте шматочки риби спочатку в борошно, потім в яйце і, нарешті, в панірувальні сухарі. Посипте сіллю і перцем.
  3. Розтопіть половину вершкового масла в сковороді і обсмажте рибні палички протягом 2-3 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
  4. Розділіть авокадо для гуакамоле навпіл і видаліть кісточку, перш ніж вийняти м’якоть. Перемішайте з тертим зубчиком часнику. Наріжте кінзу, розмішайте і приправте сіллю та перцем.
  5. Порційно викладіть салат, помідори, огірки, гуакамоле та рибні палички на листи лавашу і загорніть їх.
  6. Подавайте зі свіжим салатом.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.